Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 mei 2018.

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Dagbladhandel Albert. U dient zich ervan bewust te zijn dat Dagbladhandel Albert niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Dagbladhandel Albert respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

1. Bescherming van de persoonsgegevens

 

1.1. Dagbladhandel Albert respecteert de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levensfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

 

1.2. GDPR wetgeving 2018

 

Dagbladhandel Albert engageert zich om te evolueren naar een 100% compliancy conform de GDPR wetgeving in 2018.

 

De GDPR wetgeving - Algemene Verordening Gegevensverwerking - is een nieuw Europees wetgevend kader met rechtstreeks effect voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze vervangt de Europese Privacy-richtlijn.

 

Deze nieuwe wetgeving betekent nieuwe rechten voor de betrokkenen en verplichtingen voor de verwerkers en verwerkingsverantwoordelijken.

 

Deze privacy policy is slechts een van de vele stappen die we hiervoor ondernemen. Op aanvraag stellen we onze documentatie met ondernomen maatregelen graag ter beschikking.

 

1.3. Persoonsgegevens Dagbladhandel Albert

 

1.3.1 Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: nieuwsbrieven

 

De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven. Na uitschrijving ontvangt deze persoon geen nieuwsbrieven of ander promotiemateriaal meer van de afzender: deze gegevens worden uit ons bestand gewist. Ons development team zorgt ervoor dat er een unsubscribe-button aanwezig is.

 

Om in te schrijven op onze nieuwsbrief, doorloopt de bezoeker een dubbele opt-in procedure.

 

1.3.2 Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: contactgegevens klanten

 

  • Voor ons klantenbeheer maken wij gebruik van een CRM pakket. Hierin bewaren wij - zolang als nodig - volgende gegevens van onze bestaande klanten:
        • Familienaam
        • Voornaam
        • E-mailadres
        • Telefoon
        • Straat + Nr.
        • Postcode + gemeente
        • Opmerkingen

 

  • Deze gegevens worden louter gebruikt voor het contact met de klant via e-mail, telefoon of per post. Dus niet voor promotionele acties.

 

  • Dagbladhandel Albert ziet toe op de correctheid van deze gegevens en neemt contact op met de desbetreffende klanten om te controleren of deze gegevens nog kloppen.

 

  • De klant kan deze gegevens op elk moment inkijken (zie ook: 2. Inkijken en aanpassen persoonsgegevens).

 

  • Indien een klant vertrekt bij Dagbladhandel Albert worden deze gegevens maximaal 7 jaar bewaard. Daarna verwijderen we deze volledig uit onze database.

 

  • Deze gegevens worden in geen geval gedeeld met derden.

 

1.3.3 Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: Wachtwoorden

 

We geven indien nodig wachtwoorden van systemen door aan externe partners via de telefoon en nooit via e-mail.

 

Bij het aanmaken van nieuwe wachtwoorden, zorgen we ervoor dat deze sterk genoeg zijn.

 

Wanneer een werknemer ons bedrijf verlaat, zorgen we ervoor dat hij/zij absoluut geen toegang meer krijgt tot de systemen.

 

2. Inkijken en aanpassen persoonsgegevens

 

  • Klanten en personeel van Dagbladhandel Albert kunnen op elk moment hun overeenkomstige persoonsgegevens opvragen. Bij een aanvraag zal Dagbladhandel Albert de gevraagde gegevens - fysieke documenten of online - zo snel mogelijk ter beschikking stellen.

 

  • De klant of medewerker kan ook vragen om de gegevens aan te passen en/of te verwijderen.

 

  • In het bedrijf zelf heeft niet iedereen toegang tot alle data: gevoelige personeelsinfo kan enkele door de bevoegde personen intern ingekeken worden.

 

3. In geval van een data breach

 

  • Indien er zich een data breach voordoet (situatie waarbij persoonsgegevens kwaadwillig worden vrijgegeven), doet Dagbladhandel Albert beroep op Black and White Company met als rol de verwerkingsverantwoordelijke die op hun beurt beroep doen op Combell - de verwerker.

 

  • Een data breach moet binnen de 72 uur na ontdekking/gewaarwording (niet het ontstaan van) doorgegeven worden aan de Privacy Commissie. Onze partner Combell neemt deze verantwoordelijkheid op zich als verwerker.

 

4. Vragen over ons privacybeleid?

 

We doen er voortdurend alles aan om te voldoen aan de nieuwe GDPR-wetgeving.

 

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

Dagbladhandel Albert
Plaats 14, 8930 Rekkem
Telefoon: 056 41 05 10
Email: info@dagbladhandel-albert.be

HOE DEELNEMEN AAN DE SPEELPOTTEN?

Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen.
U neemt contact met ons op via het contactformulier en wij bezorgen u verdere instructies.
"Omdat deelnemen belangrijk is om te winnen!"

OPENINGSUREN

Maandag: 05:15 - 12:30, 13:30 - 18:00

Dinsdag: 05:15 - 12:30, 13:30 - 18:30

Woensdag: 05:15 - 12:30

Donderdag: 05:15 - 12:30, 13:30 - 18:30

Vrijdag: 05:15 - 18:30

Zaterdag: 07:00 - 17:00

Contactgegevens

Plaats 14, 8930 Rekkem
056 41 05 10
info@dagbladhandel-albert.be
BE 0837.749.804